dimecres, 11 de juny de 2008

Visca Barcelona


Visca Barcelona.......
El nostre benvolgut i honorable Ajuntament engega una campanya més , amb els calés que a tots ens costa tant arreplegar per arribar a final de mes.-(mira, m´ha sortit un rodolí)-.
Sembla que cal recordar a tothom que viu a Barcelona.En recordar-ho, es veu que la gent entra en un estat d´alegria histèrica i li agafen ganes de ballar, de riure e inclús de treure algún gegant o capgròs al carrer.

Entre els efectes detectats, la gent afectada ja no dorm mai més, s´enamora contínuament i troba tot el que necessita tant sols passejant per la Ciutat. S´estima a ella mateixa i va dient a crits:
Visca Barcelona...Visca Barcelona.

Bromes a part, amb la que està caient, la merda que hi ha pel carrer, els transports que no funcionen i els problemes que tots tenim.... no estem per aquestes collonades. I m´agradaria saber qui és el sabi que ha muntat tot això, perquè hi ha algú darrera de tot aquest tinglado que s´enfot de nosaltres .I ell es deu pensar que és molt modern, molt divertit, perquè ara tot ha de ser molt divertit.

Bé no segueixo perquè m´encenc .Quanta mamarachada que hem d´aguantar, com la frase que deia el meu avi:
"N´hi ha que mereixen un bon fart de llenya només llevar-se, i així ja van servits per si en fan alguna durant el dia"

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens raó, Miliu, he entrat en aquesta misèria de campanya que, lluny d'estimular la crativitat i el fair play a la ciutat dóna més entrada a la frivolitat i a l'estupidesa més vergonyoses.
Són mals temps.

MILIU ha dit...

Quan dius que "he entrat en aquesta misèria de campanya".vol dir que hi fas alguna cosa?
Gracies pel comentari

Anònim ha dit...

El savi es diu Toni Puig, el gurú de la comunicació de l'ajuntament de Barcelona. Té un llibre i tot on fa apologia de la marca per les administracions. I va ser fundador d'Ajoblanco...

Oliver Senda ha dit...

Aquesta campanya no la trobo gens divertida. Fa pudor, com molts carrers de Ciutat Vella. I de la Barceloneta no te´n parlo !!

Ves preparant-te "Lay Lady Lay" pel 21 de juny de l´any que bé,ok?